top of page
Colleagues having a productive meeting outdoors in the sun

Inspirerende plekken om te vergaderen en te creëren. In een duurzame omgeving.

Garden view of the meeting and events center in Leuven, ideal for work gatherings

Brightspace stelt de hedendaagse werk-, leer- en ontmoetingsplek in een nieuw licht. We bieden je een heerlijke en duurzame omgeving om samen te komen, te creëren en te innoveren. Welkom in onze heldere, levendige ruimtes, geoptimaliseerd voor samenwerking en inspiratie.

 

Brightspace, dat de voormalige gebouwen AEtelier (Leuven) en BCBW (Brussel) verenigt, staat voor een ecosysteem van hoogwaardige, duurzame locaties waar KMO's en grote bedrijven flexibel kunnen intrekken zonder aan individualiteit in te boeten.

 

Onze benadering van duurzaamheid vertrekt vanuit een visie die verder gaat dan enkel het ecologische aspect. We willen dat onze mensen met plezier bij Brightspace werken, dat onze klanten en gasten met een glimlach terugkeren en dat onze locaties op een duurzame manier groeien.

We nemen duurzaamheid serieus

In de snel veranderende wereld van vandaag staat het zo klein mogelijk houden van onze ecologische voetafdruk voorop. Onze locatie in Leuven draait voornamelijk op zelf geproduceerde zonne-energie, waarvan we genoeg opwekken voor onze oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen alsook onze locatie in Brussel van extra stroom te voorzien.

 

Bij de renovatie van onze locatie in Leuven hanteerden we energiezuinige bouwmethoden, die zorgen voor een betere isolatie, warmterecuperatie en energie-efficiëntie. En we hebben veel van onze zalen en ontmoetingsruimtes uitgerust met tweedehands meubilair.

We werken ook aan een verdere diversificatie van de fauna en flora in de groene zones op onze sites en slaan de handen in elkaar met lokale partners voor alles van eten en drinken tot schoonmaakdiensten om onze toeleveringsketen zo kort mogelijk te houden.

Interior view of office space for meetings, events, and work in Leuven
ONS TEAM

Het kloppend hart van Brightspace

Evi De Coster

Venue Officer Brightspace Leuven

Cindy Schepers

Venue Officer Brightspace Brussels

Nina Waerzeggers

Operational Leader HQ

Ann Beutels

Managing Director HQ

Samenwerken? Graag!

Deel je plannen en wensen met ons. We staan klaar om je te helpen.

bottom of page